torstai 16. huhtikuuta 2015

Kiertelyä sisustusliikkeissä

kaupungilla IMG_1019 IMG_1028

Hei ihanaiset,

Olen ihan tarkoituksella pitänyt pientä blogitaukoa. Halusin hetken olla ilman blogia ja sosiaalista mediaa. Kirjauduin ulos instagramista, laitoin kannettavan kiinni ja lähdin ulos nauttimaan kevätauringosta. Pieni tauko teki erittäin hyvää. Oli aikaa käydä kunnolla salilla, syödä hyvin ja viettää aikaa kavereiden ja perheen kanssa.

Tauosta huolimatta en ole unohtanut teitä ja kodin sisustaminen on ollut jatkuvasti mielessä. Kävimme viikonloppuna katselemassa taas kerran nojatuolia olohuoneeseen. Löysimme yhden ihanan 50 -luvulla rakennetun tuolin, mutta tuoli oli jo niin elämää nähnyt, että se olisi tarvinnut kunnon remonttia. Verhoilut ja kunnostukset yhteenlaskettuna olisi kuitenkin nostanut tuolin hintaa taivaisiin.

Suosittelen muuten Helsingissä asuville vilkaisemaan Vintage liikettä Fargoa. Ihana kauppa täynnä upeita aarteita 50, 60 ja 70 -luvulta. Huonekaluja, sisustustavaraa ja kaikkea pientä kivaa. Fargo löytyy osoitteesta Fleminginkatu 20

Vepsäläisellä kävimme testaamassa Kartellin muovista nojatuolia (en löydä kuvaa mistään). Tuoli oli yllättävän mukava, vaikka näytti aika kylmältä. Itse olin jo valmis kantamaan nojatuolin kotiin, mutta mies ei jaksanut innostua muovisesta kaunottaresta.

Palasimme siis kotiin tyhjin käsin.

Ihana palata taas blogin pariin. Tauko tekee aina hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti