maanantai 20. huhtikuuta 2015

Yöpöytien tuunaaminen

IMG_0840 IMG_1050


Siitä onki aika kun viimeksi tein mitään DIY juttuja. Ideoita olisi paljon, mutta viime aikoina ei ole ollut aikaa toteuttaa mitään. Ajattelin kuitenkin lämmitellä omia taitojani pienellä muutostyöllä. Työ ei tule olemaan iso. Tällä kertaa muutoskohteeksi tulevat yöpöydät.

Puinen väri ei mielestäni sovi huoneen tyyliin ja mieskin on sitä mieltä, että pöydät eivät sovi huoneeseen. Mies ehdotti uusien ostamista, mutta pidän kovasti nykyisten pöytien yksinkertaisesta mallista. Pöydät ovat myös sopivan leveitä, että Kartellin valaisimet mahtuvat kivasti pöytiin. Uusia pöytiä emme lähde siis metsästämään, vaan maalaan pöydät toisenvärisiksi.

Alun perin harkitsin pöytien maalaamista valkoisiksi, mutta huone on jo nyt kovin valkoinen. En halua lisätä valkoista väriä tämän enempää. Harmaa ja musta väri ovat mielestäni erittäin kauniita. Harmaassa on se ongelma, että seinät ovat jo ennestään harmaat. Erottuisiko pöydät harmaana seinistä?.. En osaa sanoa. Onko musta väri kuitenkin liian tylsä? Mitä mieltä te olette, mikä väri sopisi pöydille?

4 kommenttia:

  1. Valkoinen on aina kaunis, mutta harmaa tai hopeanharmaa voisi olla kivan erilainen ;)

    VastaaPoista
  2. Valkoista mietin minäkin. Harmaista seinistä valkoiset pöydät erottuvat varmasti kauniisti :) Pystyisiköhän noita maalaamaan semmoisella kuultovalkealla, että näyisi vähän puuta sieltä alta..?

    VastaaPoista