torstai 19. helmikuuta 2015

vaatekaappi uusiksi

Kevät alkoi vähän aikaisemmin tänään vuonna. Ainakin täällä etelässä lumet ovat jo sulaneet ja aurinkoa riittää pitkälle iltapäivään. Huomaan, että olo on päivisin paljon pirteämpi ja eloisampi.

Kevät tuo mukanaan halun muuttaa hieman omaa ulkoista olemustaan. Vaatekaappini on jäänyt jonnekin renessanssi-aikaan. Olen maailman laiskin shoppailemaan. Inhoan isoja väkijoukkoja, enkä nauti kovin paljon eri kaupoissa hyppimisestä. Jotain kaapille on silti tehtävä.

Tein itselleni pienen listan tavaroista joita haluan keväällä kehoani koristaa. Näihin kuuluvat uudet farkut, harmaa kaulahuivi, valkoinen paita ja iso laukku.

Miten siellä ruudun toisella puolella, onko kevään vaatteet jo ostettu?

Follow my blog with Bloglovin

4 kommenttia:

 1. Mä en osta mitään ennen kuin oon käynyt vaatekaapin läpi ja karsinut kaikki turhan veke!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on hyvä aloittaa. Oma vaatekaappi kaipaa nimenomaa sisältöä, ei karsimista. Kenkiä pitäisi karsia oikein kunnolla, puolet kengistä saisi mennä. :D

   Poista
 2. Asun itsekin etelässä, mutta lunta riittää vaikka muille jakaa. Tosin, on se silti vähentynyt viikon aikana.

  Mun pitäisi kanssa tehdä vaatekaapin siivous taas... Mulla on paljon vaatteita, mutta en osaa yhdistellä niitä, siten, että saisi hyviä asukokonaisuuksia. Jotenka viiletän sitten samoja yhdistelmiä vuorotellen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on melko masentavan harmaata. Aurinkokaan ei jaksa tänään paistaa. :) Samoja yhdistelmiä tulee käytettyä liiankin usein. :)

   Poista