keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Wangin laukku

IMG_0670 IMG_0671 IMG_0672

Meinasin kiljaista ilosta kun sain tämän laukun syliini. En edes tiedä miksi en aikaisemmin esitellyt tätä ihanuutta teille. Jotenkin joululahjojen esitteleminen ei silloin joulun alla tuntunut kovin kivalta, joten jätin laukun esittelemättä.

Mies yllätti minut jouluna tällä lahjalla. Olimme sopineet, että lahjojen on oltava jotakin pientä ja edullista, joten en osannut odottaa näin upeata lahjaa.

Laukku on nyt ollut muutamissa tapahtumissa käytössä ja voin sanoa, että laukku on kätevä käyttää. Laadukas, paksulla nahalla valmistettu laukku pitää muodon hyvin, vaikka olen tunkenut laukun joskus aivan täyteen tavaraa. Viimeksi laukku pullotti niin pahasti, että pelkäsin sen venyneen kokonaan, mutta tyhjennyksen jälkeen se oli taas sama kaunis itsensä.

Laukku, tai trendikkäästi sanottuna clutch on jaettu sisältä kahteen eri taskuun. Toisesta taskusta löytyy vielä erillinen lootta korteille. Sisälle ei mahdu kovin paljon tavaraa, mutta viimeksi sain ainakin kännykän, kortit, avaimet ja vielä talvimyssyn taitettua sisään.

Alexander wang on minulle suunnittelijana hieman tuntematon. Pienellä googlailulla löysin kuitenkin hänen toista upeampia luomuksia. Omat synttäritkin lähestyy kovaa vauhtia, ehkä voisin ostaa itselleni lahjaksi uuden Wangin laukun. 

2 kommenttia: