keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Ostoslistalla nojatuoli

1. Eames Lounge chair, 2. IKEA Villstad, 3.DUX Spider tuoli Dacota  4. BoConsept Imola, 5. DUX Karin nojatuoli Kariba, 6. Fritz Hansen Ro nojatuoli

Mies on etsinyt nojatuolia jo tovin ja lupasin auttaa häntä etsinnässä. Nojatuolin jälkeen huonekalukiintiömme on täynnä. Vaihdamme ehkä muutaman huonekalun laadukkaampiin, mutta muuten meillä on kaikki tarvittavat. Nojatuoli on tarkoitus sijoittaa tv-tason ja kirjahyllyn väliin. Mies haluaa luoda siihen oman lukunurkkauksen. Olen itsekkin sitä mieltä, että tila kaipaa jotain extraa. Olen pohtinut myös nojatuolin viereen omaa lattiavalaisinta.

Tätä postausta kirjoittaessani minulla oli mielessä jo kaksi nojatuolia, mitä olemme pohtineet. Yksi on Eames Lounge tuoli (numero 1) ja toinen BoConseptin tuoli (numero 4). Oma suosikkini on numero neljä ja miehen numero yksi. Eames on tietenkin klassikko, joka pysyy "muodissa" ikuisesti, mutta hinta on aika suolainen.

Ainoat toivomukseni ovat se, että nojatuoli sopii kodin värimaailmaan ja on mukava istua, muuten annan miehelle vapaat kädet valita.

Minkä nojatuolin te valitsisitte?

*Sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti