keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Something blue

IMG_8621 IMG_8623 IMG_8641 IMG_8644
Hei ihanat.

Täällä ollaan oltu flunssankourissa jo toista päivää. Vieläkin hieman heikko olo, mutta paranemaan päin.

Edelliset kaksi päivää ovat menneet kynsilakkoja kokeillessa. Tein pientä inventaariota laatikoihini ja löysin tämän ihastuttavan kynsilakan. Todella keväinen väri ja kuivui muutamassa sekunnissa.

Olen todella laiska tekemään kynsiäni. Olen yleensä vain kävellyt kynsisalonkiin ja antanut käteni ammattilaisten hoivaan. Viime aikoina olen kuitenkin haastanut itseäni ajatuksella, että hoitaisin kynteni aivan itse. Haluan geelikynteni takaisin ja haluan itse opetella tekemään ne. Olen siis sairaspäivänäni surffailut netissä ja yrittänyt löytää ohjeita tähän. 

Katselin jo muutamia geelikynsien aloituspakkauksia. Ehkä tilaan sellaisen kotiini.

Osaatteko te tehdä geelikynnet? Kaikki vinkit otetaan mielellään vastaan ja jos kirjoitat kynsiaiheista blogia niin laita linkkiä.

2 kommenttia:

  1. Suosittelen, että selvität ainakin mitä kynsigeelit sisältää ennen kuin otat käyttöön. Kannattaa myös käyttää vähintäänkin hengityssuojainta, koska hieno kynsipöly ei ole terveellistä varsinkaan hengitettynä. Ja ihokontaktia kovettamattoman geelin kanssa kannattaa varoa, koska se lisää aina allergisoitumisen riskiä. Minun työkaveri käyttää vielä suojahanskojakin kynsiä tehdessään, mutta itselle tekeminen ei oikein onnistu jos kynnet on hanskojen alla piilossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ella S hirveästi noista vinkeistä. Täytyy olla varovainen jos sellaiseen hommaan lähden. :)

      Poista