perjantai 13. maaliskuuta 2015

Kello on?

IMG_0737

Olen melkein terve. Ikävä yskä jäi vain päälle ja kurkku vielä vähän arka, mutta muuten ihan mukavat oltavat. Eilen uskalsin jo palata takaisin töihin.

Olemme jo seuraavaa matkaakin suunnitelleet. Arvaatteko minne tämä tyttö on lähdössä seuraavaksi? Vihje löytyy kuvasta. En malta odottaa matkaa. Onhan edellisestä matkasta jo yli kuukausi. Huh, miten sitä mukaan nii kauan jaksaa olla yhdessä paikassa. ;)

Tänään vuonna matkoja on ripoteltu mukavasti pitkin vuotta, muutaman kuukauden välein. Tällaisena haluan pitää arkeni niin pitkään kuin mahdollista. Minusta on todella kivaa lähteä aina matkoille, vaikka kyseessä olisikin lyhyt viikonloppumatka Jyväskylään. Se rikkoo mukavasti arjen ja antaa uutta energiaa. 

Ajattelin pitää tämän viikonlopun blogivapaana. Yritän parantua täysin tästä flunssasta ja palata sitten ensi viikolla uusien postausten kanssa. 

Toivotan siis oikein mukavaa viikonloppua. Jutellaan taas ensi viikolla.

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Löysin blogisi vasta tänään ja heti tuli useampi sivu kahlattua läpi! Kauniita kuvia, pidän kotinne statement-tyylistä: skandinaavista puhtautta ilman sellaista tanskalaista minimalismia ja liikaa pohjoismaalaisuuden korostamista.

  Itsekin olen huomannut iän myötä matkustelun käyvän yhä rakkaammaksi harrastukseksi. Asun nyt toista kertaa ulkomailla, ja reissuja Euroopassa on tullut tehtyä jonnin verran. Aikaisemmin esimerkiksi nirsona karsastin hostelleja, mutta olen oppinut pitämään myös niiden ympärille luodusta "teemamatkailusta". Parasta matkaseuraa on tietysti oma rakas, mutta myös perheen ja tyttöjen kanssa on tultu matkusteltua ja nautittua.

  Hyvää Pariisinlomaa toivottaen,
  Uusi lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Jullellson blogini pariin. Ihana saada uusia lukioita. Osasit todella hyvin kuvailla kotiamme. Juuri tuota tyyliä olemme hakeneet. Kiitos kun puit ajatukseni sanoiksi. :)

   Rakastan matkailua yli kaiken ja pyrin lähtemään matkalle aina kun vaan budjetti ja aika antavat periksi. Aikoinani harrastin paljonkin hostelleja. Harrastaisin vieläkin jos yksin matkaisin. Olen tutustunut niin moneen ihanaan ihmiseen juuri hostellien kautta.

   Tällä kertaa vuokrasimme asunnon Pariisista. Siitä on tulossa myös postaus lähempänä kesää. :)

   Vielä kerran, tervetuloa <3

   Poista