perjantai 30. tammikuuta 2015

Bangsak Village, Khao Lak

IMG_0584 IMG_0157 IMG_0161 IMG_0586 IMG_0591 IMG_0083 IMG_0084 IMG_0593 IMG_0184 IMG_0233

Hotelli sijaitsi aivan Bangsakin rannalla. Aamupalan yhteydessä katselimme syvän turkoosia merta ja illalla auringonlaskua. Tunnelma oli jatkuvasti kuin jostain lehtimainoksesta. Hotelli tarjosi kahdenlaisia majoitusratkaisuja, joko huone bungalowista tai pienestä kaksikerroksisesta hotellirakennuksesta. Oma huoneemme oli suloisessa bungalowissa hieman syrjässä muista.

Huoneemme oli hyvin tilava ja kauniisti sisustettu. Täydellisyyden kruunasi vielä oma pieni terassi, jossa vietimme suurin osa illoista kirjoja lukien. Päivisin otimme aurinkoa hotellin rantatuoleissa siemaillen raikasta hedelmäsmoothieta. Aikuisille suunnattu hotelli sopii parhaiten pariskunnille tai rauhaa etsiville yksinmatkustajille. Hotellin ikäraja on 12 vuotta.

Yöelämää rakastaville tämä ei ole oikea paikka. Khao Lakin keskustaan oli matkaa noin 20 kilometriä ja edes sieltä ei ollut nähtävissä kovaäänisiä baareja. Noin 15 minuutin kävelymatkan päässä hotellista sijaitsi pieniä rantaravintoloita, joissa oli tarjolla paikallista ruokaa edullisin hinnoin. 

Rauhallisuutta rakastavana Bangsak Village oli juuri oikea valinta.

Jos teille jäi kysyttävää, niin laittakaa viestiä kommenttiboxiin tai olkaa minuun yhteydessä sähköpostitse asunto46@gmail.com

2 kommenttia:

  1. Näyttää todella kauniilta paikalta, oli varmasti ihana ja rentouttava loma. :)

    VastaaPoista