keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Kelpaavatko tekokukat kotiisi?

Haluan toivottaa kaikki uudet lukijat tervetulleiksi. Älkää epäröikö laittaa kommenttia tulemaan. Minuun saa myös yhteyttä sähköpostitse asunto46@gmail.com

Sitten itse asiaan...

Kevät on vihdoin saapunut (ainakin tänne Helsinkiin) ja sisustuksessa se tarkoittaa vaaleita sävyjä, ohuita verhoja ja kukkien lisäämistä sisustukseen. En ole koskaan pitänyt viherkasveista, kammoksun vihreää väriä ja olen hyvin surkea kasvattamaan mitään. Kauniista kukista pidän kuitenkin. Ostan usein kukkia kotiin piristämään tylsää arkea.

Valitettavasti aidot kukat eivät hoidossani pysy viikkoa pidempää hyvännäköisinä, siksi muutamaan maljakkoon olen ostanut tekokukat. Nämä kuvissa esiintyvät tekokukat olen ostanut Ikeasta.

Tiedän, että kaikki eivät tekokukista pidä, itselläni ne kuitenkin kelpaavat mainiosti kotiin.

Mitä mieltä sinä olet? Kelpaavatko tekokukat kotiisi?7 kommenttia:

 1. Kyllä ne tekokukat ainakin tällaiselle yläasteelaiselle kelpaa kun en ikinä muista kukiani kastella tai muuten hoitaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toinen, joka ei koskaan muista kastella kukkia. :) Kiva kun kävit kommentoimassa. :)

   Poista
 2. Minulla on myös tekokukkia ostettu Ikeasta! Kivan näköisiä eikä tarvitse paljon hoitaa ;) Olen niin paljon töissä etten ehtisi huolehtia mistään kasviksista tai kukista. Joten todellakin tekokukat kelpaavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, Ikealla on hyvä valikoima erilaisia koristekasveja. :) Sieltä minäkin löydän parhaat jutut.

   Poista
 3. Kiva blogi! Kyllä tekokukat minullekin kelpaavat (en omista ainakaan vielä yhtäkään tekokukkaa), vaikka opiskelen puutarhuriksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulta löytyy varmaan hyviä vinkkejä kasvien hoitoon. Kaikki apu otetaan vastaan. :D Kiva kun kävit kommentoimassa. :)

   Poista
 4. Meiltäkin löytyy tekokukkia, ovat ns. vain kertyneet kotiin, esillä kumminkin. Aidot kukat ovat ihania, mutta kisu tuppaa ne kaivelemaan ja katkomaan. Siksi hävitin joskus kaikki kukat pois kun multa oli aina olkkarin lattialla pitkin poikin :) Hetki taaksepäin laitoin salaattia yms. kasvamaan ja huomasin, että viivi-kissa oli osan salaatin aluista syönyt pois. Aioin sitkeästi kuitenkin vielä kasvattaa. Olen ensimmäistä kertaa blogissasi vierailulla kiitos kommentistasi, jonka jätit blogiini aiemmin :) mukavaa iltaa!

  VastaaPoista