tiistai 27. toukokuuta 2014

Miten tehdään kestävä elämänmuutos?

Huomenta ihanaiset,

Vietin eilisen iltapäivän parvekkeella aurinkoa ottaen, porkkanoita napostellen ja taas kerran haaveillen suurista asioista. 

Tällä hetkellä tuntuu, että on aika ottaa askel kohti uusia tuulia. Olen jo pidemmän aikaa kaivannut muutosta elämääni ja vaikka muutosta on tapahtunut viimeisten kuukausien ajan, en voi olla haaveilemasta jostain suuremmasta. 

Huomasin eilen selailevani yliopiston sivuja ja haaveilevani toisesta tutkinnosta. Vaikka valmistuin vasta reilu vuosi sitten, olen pidemmän aikaa pohtinut, että onko nykyinen koulutus ja työ oikeasti minua varten. Älkää käsittäkö väärin, pidän työstäni ja olen yleisesti tyytyväinen elämääni, mutta en voi olla pohtimatta, mitä muuta esimerkiksi työelämällä on tarjota minulle.

Olen lähtenyt siis tietoisesti muokkaamaan elämääni siihen suuntaa kun haluaisin sen olevan. Haaveilu saa jäädä hetkeksi syrjään kun lähden suunnittelemaan strategiaa oman elämäni muokkaamiseen. Uskon vahvasti siihen, että ilman tarkkaa strategista suunnitelmaa, haaveet jäävät pelkäksi haaveiksi. Tärkeintä on määritä itselleen tavoite ja alkaa muuttamaan omia asenteitaan ja tekemisiäsi päivä päivältä.

Joten, fasten your seat belts, it's going to be a bumpy ride.

Ps. Kynttilät eivät oikein kestäneet hellettä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä ja jännittävältä! Mielestäni aina on hyvä hetki ottaa askeleita kohti sellaista, joka tuntuu enemmän omalta :) Suunnitelmallisuutta siinä todella tarvitaan, se kun auttaa näkemään polun, jota kulkea ja helpottaa myös valintoja risteyskohdissa :) Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anna-Maria kommentista. Olen ihan oikeassa, että koskaan ei ole liian myöhäistä ottaa oma elämä haltuun. Onnellisuus kun on meidän omissa käsissä. Todella mukavaa (nyt jo loppua) viikonloppua myös sinulle. :)

    VastaaPoista