perjantai 23. toukokuuta 2014

Hotel Euroopa, Tallinna
Kevään viimeinen työmatka on takana. Keskiviikkona palasimme takaisin Tallinnan reissulta ja pakko sanoa, että se kaupunki on aina yhtä ihana. Blogia lukeva ystäväni tiedusteli, miksi en koskaan laita kuvia hotelleista joissa yövyn. Rehellisesti sanottuna, harva hotelli on kuvaamisen arvoinen. Tietenkin poikkeuksia löytyy, mutta sillä hintahaitarilla jolla me liikumme, hotellit ovat hyvinkin tavallisia.

Päätin kuitenkin tehdä poikkeuksen ja kuvata teille Tallinnan Hotelli Euroopa, joka on ainakin itseni mielestä mukavan näköinen paikka. Hotelli sijaitsi aivan satamassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Vanhan kaupungin siluetti näkyi ikkunasta ja merituuli viilensi mukavasti huonetta.

Vaikka päivät olivat työntäytteiset, kerkesin tehdä lyhyen kävelyretken Tallinnan ostoskeskukseen ja käydä paikallisen ystäväni kanssa syömässä juuri avatussa kasvisravintolassa.

Matka oli siis onnistunut.

Keskiviikkona oli mukava palata takaisin kotiin. 

2 kommenttia:

  1. jos joskus päätät mennä vapaa-ajalla tallinnaan, suosittelen tallink hotel spa:ta, kylpylä on aivan ihana - tosin remontissa tällä hetkellä, ja hotelli puolikin on lähellä luksusta :-) kannattaa siis tarkistaa hotellin sivuilta milloin remontti on valmis ja suunnata sen jälkeen sinne, takaan ettet pety :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä Susanna. Pidetään mielessä. ;) Kylpyläloma kelpais kyllä. ;)

    VastaaPoista