perjantai 7. maaliskuuta 2014

IKEA-reissu nro. 2453

Taas tuli todistettuaan, että Ikeassa ei voi käydä ostamatta mitään. Meidän piti ystävän kanssa käydä vain "nopeasti pyörähtämässä". Siinähän kävi niin, että vietimme viime sunnuntain peräti kolme tuntia ikeassa kierrellen. Tarkoitus oli todellakin tehdä nopea pyörähdys ja olla ostamatta mitään. Onnistuin raahaamaan mukaani kuitenkin muutaman tavaran.

Matkaan lähti tekokukat, jotka esittelin teille jo edellisessä postauksessa ja kaksi massiivista kynttilänjalkaa. En ole ihan varma sopivatko kynttilänjalat omaan tyyliini. Olisin halunnut isot ja hopeiset, mutta hinta ratkaisi tämän asian. Nämä isot kynttilänjalat lähtivät mukaan kuuden euron kappalehinnalla.

Joku DIY juttu tulen tekemään näille kynttilänjaloille, mutta jätän askartelut ensi viikolle. Nyt lähden nauttimaan perjantai illasta ystävieni kanssa. 

Mukavaa Viikonloppua ihanaiset (ja miehet).
2 kommenttia:

  1. Mä olen monesti todennut tuon saman Ikean suhteen. Siellä vaan EI pysty käymään nopeasti tai ostamatta mitään. Usein on niinkin, että menen hakemaan "nopeasti" vain yhtä tavaraa ja kassalla huomaan että lastaan hihnalle sen seitsemää sorttia "ehdottoman tarpeellista" sälää. :) No, sitkeästi aina huijaan itseäni ajatuksellä "pyörähdän pikaisesti Ikeassa", koska siellä on vaan niin kivaa kierrellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, olen huomannut samaa. :D Tuotesijoitteluun on selvästi panostettu ikeassa. :)

      Poista