keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Etsitään Tarjoiluvaunua

Vielä yksi huonekalu mahtuu pieneen yksiööni, nimittäin tarjoiluvaunu. Olen etsinyt ympäri Helsinkiä vanhaa tarjoiluvaunua kotiini. Olen ehkä katsonut liikaa vanhoja elokuvia joissa komea mies kaataa neidolle laadukasta viskiä rauhoittamaan neidon hermoja. Huoneessa tuoksuu voimakas sikari ja Chanel No. 5. Tuo kohtalokas neito on tietenkin minä ja komea mies on Mad menin Roger Sterling...*siirtyy haavemaailmaan*

No niin, takaisin tarjoiluvaunuihin. Sen sijaan, että viski ja muut viinipullot lojuisivat jossain keittiön kaapeissa, saisin kaikki keräämäni juomat yhteen paikkaan. Rakastan hyvää juotavaa, jostain syystä  savuinen viski on mielestäni todella eleganssi.

Olen ajatellut jatkaa etsintääni kirputoreista ja netistä. Löysin yhden Huuto.net, mutta se meni myyntiin ennen kuin edes kerkesin painaa nappia.

Jos joku teistä ihanista lukijoista törmää jossain näihin kärryihin niin vihjaskaa minulle.
Kaikkien kuvien lähteet löytyvät Asunto 46 pinterest kansioista.

2 kommenttia:

 1. Oletko tutustunut Bukowskis huutokauppaan? Itse surffailen siellä silloin tällöin. Toimitus Helsinkiin mahdollinen, toki siitä joutuu maksamaan. Itse en ole koskaan mitään tilannut, ihastellut lähinnä. Vaunuja sieltä myös löytyy.. Nettisivut löydät osoitteesta https://www.bukowskismarket.com/fi
  -Jane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jane vinkistä. Kävin kurkistamassa sivuja ja voi ei... Ihania tavaroita löysin. :) Täytyy tutustua tarkemmin valikoimaan. :)

   Poista