keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Yöpöydän valaisimet

IMG_0840 IMG_0854 IMG_0842 IMG_0856 IMG_0858Makuhuoneen yöpöydät saivat vihdoin valaisimet. Kartellin Bourgie valaisimet ovat olleet listalla jo aika kauan. Itse asiassa haaveilin näistä valaisimista jo silloin kun asuin vielä yksiössä. Minä halusin kromisen ja mies halusi kirkkaan, päädyimme kompromissiratkaisuun ja taloon tuli kaksi valkoista valaisinta.

Nämä kaksi klassista kaunokaista ovat teille varmasti tuttuja monesta blogista. Himmentimen ansiosta valaisin sopii moneen paikkaan ja erottuu kokonsa puolesta erittäin hyvin muusta sisustuksesta. Pelkäsimme alussa, että valaisimet ovat liian kookkaita makuhuoneeseen, mutta minun silmää ne ainakin näyttävän oikein sopivilta. Kultainen sisus antaa kauniin kullan hohteen kun valaisin on päällä. Laitan joskus teille kuvia siitä, miltä valaisin näyttää hämärässä. Se on todella kaunis.

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniit valkoisena! Minä en niistä kirkkaista tykkää kun näyttävät jotenkin halvalta muovilta omaan silmään, mutta nämä on ihanat :) Eikä yhtään liian isot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ella S. Samaa argumenttia käytin myös kun pohdittiin sopivaa väriä meidän kotiin. Kirkkaat sopivat joihinkin kotiin todella hyvin, mutta omaan silmään näyttävät myös liian muovisilta.

      Poista