maanantai 9. helmikuuta 2015

Kartellin ruokapöydän tuolit

IMG_0665 IMG_0666 IMG_0668Hei, 

Miten teidän viikko on alkanut? Minun viikko alkoi aika kivasti. Työpäivä oli erittäin tuottoisa ja kotiin tullessani pieni Ivy-kissa tuli kehräten ovelle vastaan. Olin ollut jopa niin fiksu, että olin siivonnut aamulla. Oli kiva tulla siistiin kotiin pitkän päivän jälkeen.

Ajattelin esitellä teille meidän nykyiset ruokapöydän tuolit. Meillä on vieläkin kovat pohdinnat siitä, että pidetäänkö me nämä tuolit, vai ostetaanko uudet. Eihän näissä mitään vikaan ole, mutta väri on jotenkin "ei niin kiva". Harmaa väri saa tuolit näyttämään tietyssä valossa hieman epäsiisteiltä ja nykyisen pöydän kanssa nämä eivät sovi ollenkaan.

Kyseessä on siis Kartellin ami ami-tuolit. Pidän kovasti niiden kuvioidusta pinnasta ja minusta on kiva, että tämän mallin tuoleja ei tule joka kodissa vastaan. Itsessäänhän tuolit ovat todella kauniit ja niiden yksityiskohdat pitkälle mietitty. Olen jopa pohtinut, että johtuuko väriongelmat puhtaasti pöytämme väristä ja korjaantuisiko ongelma pöytää vaihtamalla. 

Pöydän kun on helpompi vaihtaa kun neljä tuolia. Pöydän on joka tapauksessa tarkoitus laittaa vaihtoon vielä tämän vuoden puolella. Kävimme pitkät neuvottelut pöydän kohtalosta ja sain hyvien todisteiden valossa neuvottelut läpi. Postauksen "Melkein valmis koti" kuvat toimivat aika hyvinä todisteena. Kuvista näkee ettei pöytä sovi siihen tilaan vaikka kaunis onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti