keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hyvää uutta vuotta


Eilen sain soiton naiselta, joka halusi ostaa sohvani pois. Sillä hetkellä tajusin, että vuosi on todellakin ohitse. Yksi aikakausi elämästäni päättyy ja nyt astun uuteen aikaan. Kuvassa näkyy nykyinen vanha asuntoni, joka on tällä hetkellä jo melkein tyhjä. Rakastin tätä pientä vuokrayksiötäni erittäin paljon. Se tuntui kodikkaalta ja oli aivan minun näköinen.

Nyt on edessä uudet tuulet ja uuden asunnon sisustaminen. En malta odottaa, että pääsen ideoimaan ja tuunaamaan kaikenlaista uutta kotiin. 

Blogini täytti muutama päivä sitten vuoden. Tämä on ollut erittäin mielenkiintoinen ja tapahtumarikas vuosi blogissani. Suuret kiitokset kaikille, jotka ovat jaksaneet lukea ja jopa kommentoida kirjoituksiani. Olen niin kovin iloinen. Toivon, että voin jatkossakin tarjota teille mielenkiintoista luettavaa. Parannusehdotuksia otetaan aina vastaan ja vastaan kaikkiin sähköposteihin.  

Kaikille yhteistyökumppaneille kiitos kuluneesta vuodesta ja mukavaa vuotta 2015. On ollut ilo tehdä yhteistyötä kansanne ja toivon, että yhteistyö jatkuu myös ensi vuonna.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!!

10 kommenttia: