tiistai 25. marraskuuta 2014

Tallinna, The Three Sisters Hotel


Kerroin jo perjantaina suuntaavani Tallinnaan viikonlopuksi. Matka oli aivan ihana. Yövyimme romanttisessa Three sisters hotellissa vanhan kaupungin puolella. Osasin odottaa, että hotelli olisi hieno, mutta paikanpäälle tultaessa hotelli yllätti minut täysin.

"Historiallinen Three Sisters Hotel toimii kolmessa vuonna 1362 rakennetussa kauppiaantalossa. Hotelli remontoitiin vuonna 2003 ylelliseksi boutique-hotelliksi, jossa on myös ravintola, viinitupa ja puutarha sisäpihalla. Hotellissa tarjotaan joka aamu ilmainen aamiainen. Hotelli on sisustettu vanhanaikaisilla huonekaluilla ja siellä on puukatto sekä puinen portaikko. Vieraiden käytössä on myös kirjasto. Hotellissa on juhlatila, kokoushuoneita sekä ilmainen langaton Internet-yhteys yleisissä tiloissa. Aulassa on takka ja siellä on tarjolla maksuttomia sanomalehtiä. Kaikkialla hotellissa on esillä Egor Zaikan ottamia valokuvia Tallinnasta" -Hotels.com

Henkilökunta oli aivan fantastista ja auttavaista. Heti tullessamme saimme viinilasilliset sisäänkirjautumisen yhteydessä ja meidät ohjattiin huoneeseemme. Huoneemme sijaitsi toisessa kerroksessa, jossa ikkunoissa oli näkymät kadulle. Huoneessa oli pieni olohuone, vessa ja erillinen makuhuone, jonka yhteydessä oli amme. Sisustus oli viimeisen päälle mietittyä. Pienet yksityiskohdat toivat vanhat rakenteet ihanasti esille. Minun nopeasti räpsimät kuvat eivät tee huoneelle yhtään oikeutta.

Aamupala oli hyvä, mutta ei niin runsas kun useimmissa hotelleissa, joissa olen yöpynyt. Isona plussana oli tietenkin skumpan tarjoaminen heti aamusta.

Teki kipeää palata maanataina takaisin töiden pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti