maanantai 19. toukokuuta 2014

Michael Kors Hamilton


Ihanaa maanantaita,

Instagramiani seuraavat tietävätkin jo, että perjantaina kävin nappaamassa itselleni synttärilahjan. Synttäreihin on vielä kaksi kokonaista viikkoa, mutta oikea laukku tuli vastaan hieman aikaisemmin.

Olen sydäntäni myöten rakastunut Michael Korsin Hamiltoniin. Kesäinen vaalea väri, laadukas nahka ja tilava sisus veivät voiton. Halusin laukun, johon mahtuisi sopivasti minun Macbook 13 ja muut vihkoset. Kannan mukanani niin paljon tavaraa, että laukun on oltava tilava, mutta kuitenkin suhteellisen kevyt.

Vaalea väri hieman mietitytti, mutta uskokaa pois, tämän laukun puhdistaminen on todella helppoa. Kaikki lika lähtee pois pyyhkäisemällä laukkua nihkeällä pyyhkeellä.

Tästähän minä sitten innostuin ja aloin suunnittelemaan seuraavan laukun ostoa. Siihen satsataan sitten syksyllä. Nyt tämä tyttö suuntaa kohti töihin. Toivottavasti teitä ei haittaa, että välillä kirjoittelen muodista ja kaikesta muusta.


8 kommenttia:

 1. Ihana! Olen itse varmaan vuoden päivät kuolannut tätä laukkua mustana! En osaa vain päättää että hopeiset vai kultaiset yksityiskohdat... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin itsekkin kultaisten ja hopeisten yksityiskohtien väliltä. Jotenkin kulta kuitenkin puhutteli minua enemmän .:)

   Poista
 2. mua ei haittaa ainakaan yhtää nähä blogeissa myös kirjottajaa itseään :-) se tuo blogista yleensä vähän mielenkiintosemman :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna. Pyrin lisäämään blogiin vähän itseänikin. :)

   Poista
 3. Ihana! <3 Kelpais kyllä mullekin. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis <3 Mä olen tykästynyt myös Hamiltoniin, mustaan tosin. :)

  VastaaPoista
 5. Tosi upea laukku :) Voisin mieluusti ottaa itsekin tuollaisen.
  Blogissani on sinulle haaste: http://kodikkaastineliossa.blogspot.fi/2014/05/ensimmainen-blogihaaste-11.html

  Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista