keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Laukkuhaaveita


1. Lauren Ralph Lauren, 2.Michael Kors, 3. Louis Vuitton neverfull damier azur, 4. louis vuitton speedy damier ebene, 4. Mulberry bayswater, 5. prada saffiano lux tote.

Kohta taas se aika vuodesta kun tämä tyttö saa yhden vuoden lisää ikää. Olen yleensä ostanut itselleni jonkin kivan synttärilahjan. Viime vuonna hemmottelin itseäni lomamatkalla ja tänään vuonna haluan uuden laukun itselleni. Hintahaitarini on aika laaja 0- 1800 €. Joten valinnan varaa on. Tiedän, että toivomuksena on ostaa jokin klassikko, jonka käyttö ei mene pois muodista ainakaan kovin nopeasti. Haluan laukun, jonka voin tulevaisuudessa antaa vaikka tyttärelleni (tai siskon lapsille jos omia lapsia ei synny.) Koska tyylini on aika klassinen, myös laukun tulee olla tyyliltään klassinen.

Keräsin kuusi tällä hetkellä suurinta suosikkia. Laukut ovat kovin paljon toistensa näköisiä, erona on vai hinta. Näistä laukuista kuitenkin on tehtävä päätös.

Osaatko auttaa minua? Onko sinulla kokemusta jostakin näistä?


4 kommenttia:

 1. Bayswater on kulkenut kainalossa melkein tauotta kuusi vuotta ja rakastan sitä edelleen :) Se on tilava ja sopii kaiken kanssa. Lisäksi nahka ikääntyy kauniisti. Itse olen käyttänyt sitä sekä sateessa että paisteessa melko huolettomasti ja vaikka käytön jäljet näkyvät selvästi, minusta patina sopii laukun henkeen. MUTTA: painavahan se on jo yksinään. Jos ei halua roudata painavaa kassia päivittäin, niin sitten Bayswater ei ole the one :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos StyleC kommentista. Bayswater on ollut pitkään suosikkini, mutta olen myös kuullut, että laukku käy päivän mittaa painavaksi. Täytyy käydä putiikissa testaamassa. :)

   Poista
 2. Speedy on klassinen isolla K:lla, jonka lisäks söpö ja uskomaton tilaihme, vaikka ulospäin pieneltä näyttääkin! Neverfull on myös ihana, mutta siinä ainakin mua epäilyttää se vetoketjuttomuus... Pradan saffiano tote on upea, sen aion kotiuttaa heti kun raaskin käyttää laukkuun niin paljon rahaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Speedy on todellakin klassikko isolla K:lla :D Olen monet päivät käynyt vilkaisemassa laukua putiikista. Onneksi minulla on vielä muutama viikko aikaa miettiä... Huh, päätöksiä ;)

   Poista