tiistai 21. tammikuuta 2014

Ale löytöjä


Yritän kovasti säästää rahaa ja tarkkailla omaa kulutustani. Olen kiristänyt kukkaron nyörejä tämän vuoden ajan ja vältellyt parhaani mukaan alennusmyyntejä.

Kovasta yrityksestäni huolimatta muutama tuote eksyi kotiini. Löysin Zaran alennusmyynneistä ihania tuotteita. Kaksi klassista jakkua ja yksi räväkkä t- paita ovat nyt vaatetankoni uusia asukkaita.

Tilanpuutteen vuoksi joudun ehkä luopumaan muutamasta vaatteesta. Voisin laittaa huutoon myyntiin, ehkä linkin myös tänne blogin puolelle?

Mitä löytöjä sinä olet tehnyt alennusmyynneissä?

3 kommenttia:

 1. Kivat löydöt! Mitä jäi hintaa Zaran kirjavalle jakulle? Omaan makuuni Zara on ollut vähän tyyris vaikka aika ajattomia vaatteita taitavat myydä. Ostatko usein Zarasta? Mitä sanot laadusta?
  -Jane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jane. Kiva kun kävit kommentoimassa. Itse pidän Zaran vaatteiden laadusta. Mitään huippua ne eivät ole, mutta minulla ne ovat kestäneet hyvin käyttöä. Zara on hieman hinnakas, mutta heiltä löytyy suht. edullisesti perusvaatteita esimerkiksi jakut, paidat, farkut, neuleet jne. Kirjava jakku oli alennuksen jälkeen 29 e, sininen jakku 19 e ja t- paita 3 e. :)

   Poista
 2. No eipä tosiaan olleet hinnalla pilattuja :) täytyy ensi kerralla kun vaatteita hankin käväistä tutustumassa Zaran tarjontaan.
  -Jane

  VastaaPoista