maanantai 30. joulukuuta 2013

Yksiön sisustus





Olen asunut vajaa vuoden tässä asunnossa ja vasta nyt tavarat alkavat löytämään omaa paikkaansa. Olen pyrkinyt ostamaan huonekaluja omaa asuntoa silmällä pitäen. Panostan tuotteisiin joita voin käyttää myös tulevassa asunnossa.  Esimerkiksi kaipaisin kovasti mattoa eteiseen, mutta en ole varma pystyisinkö käyttämään samaa mattoa seuraavassa asunnossa, joten jätän ostamisen myöhemmäksi.

Rakastan nykyistä asuntoani. Koko on juuri sopiva ja pohjaratkaisu on tehty todella hyvin. Olen hieman jo tiedustellut nykyiseltä vuokran -antajaltani mahdollisuutta ostaa kyseinen asunto muutaman vuoden päästä.  Strategiana on ahdistella naisparkaa niin kauan, että hän suostuu. :D

Sisustusta muuntelen tekstiileillä, pientavaroilla ja itsetehdyillä sydeemeillä.

Lähden tästä nauttimaan kuumaa teetä ja jätän teidän ihastelemaan (tai kauhistelemaan) kuviani.

t: Lilja

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen blogi sinulla -jäin lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 2. Yksi vaihtoehto tuolle ahdistelulle olisi pyytää vuokranantajaa ilmoittamaan sinulle ensimmäisenä mikäli haluaa myydä asunnon. Mikäli hän suostuu tähän niin voit sitten odotella ihan rauhassa sitä hetkeä. Asunto on varmasti myös kaupan sopivalla rahasummalla mikäli näin haluat, mutta ongelmaksi muodostuu sitten se mikä on sinun ja omistajan arvio siitä summasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme jutelleet asiasta ja hän lupasi ilmoittaa myynnistä minulle ensimmäisenä. Hintaa olen myös hieman yrittänyt udella, mutta vielä en ole saanut vastausta. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Jemina, koti on hiema vielä keske, mutta hitaasti hyvää tulee. :)

   Poista