tiistai 26. toukokuuta 2015

Mikä kangas nojatuoliin?

IMG_1089 IMG_1094 kuva (5) kuva 2 (1) kuva 2 (2)

Hei ihanat,

Ainoa aika kirjoittaa blogiani on silloin kun olen kotona sairaana. Onneksi minulla on teidät ja voin aina palata tänne blogini pariin kirjoittelemaan. Eilen harkitsin vielä vakavasti blogin lopettamista. En yksinkertaisesti meinaa löytää aikaa tälle. Olen kuitenkin päättänyt yrittää vielä hetki ja katsoa rauhassa miten elämä tästä asettuu. Pahin kiire on onneksi jo takanapäin.

Viime viikolla tapahtui jänniä myös asuntomme osalta. Remonttimies kävi ottamassa mitat asunnosta ja nyt odottelemme vastausta häneltä. Tarkoitus on saattaa kaikki keskeneräiset tytöt loppuun. Listat asennetaan ja keittiönremontti tehdään loppuun.

Kuvassa oleva nojatuoli on nojatuoli, jonka ostimme Bukowskis Marketista. Nojatuoli on 40 -luvun Aalto Alvarin nro. 401. Perus hyvässä kunnossa ja erittäin mukava istua. Nojatuoli on ollut jo nyt kovassa käytössä. Kangasvaihtoehdoista valitsin vaalean harmaan kankaan (Kuva neljä, ylin oikealla), joka sekä tuntui mukavalta, että uskon kestävän kovaakin kulutusta. Nojatuoliin tehdään kokonaisvaltainen remontti. Kaikki laitetaan kuntoon sisälmyksiä myöten. 

Verhoilun hoitaa Verhoomo Elegante.

Siitä tulee upea. En malta odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti