maanantai 15. joulukuuta 2014

Linkitä blogisi!

Hei ihanat.

Kaipaan kovasti uutta luettavaa ja uusia blogituttuja. Oma lukulistani on ollut muuttumaton jo vuoden ja olen niin laiska etsimään uusia blogeja. Blogien suhteen olen kaikkiruokainen. Kirjoitit sitten muodista sisustuksesta tai lifestylestä yleisesti, linkitä blogisi mukaan.

Kirjoita pieni esittely blogistasi ja itsestäsi. Valitsen linkitetyistä blogeista 10-15 mielenkiintoista, jotka esittelen blogissani myöhemmin ja heistä jotkut jäävät tietenkin "Näitä seuraan" sivupalkkiin muidenkin ihailtavaksi.

Teillä on viikko aikaa linkittää omia blogeja. Esittelen ensimmäiset blogit jo 22.12.2014. 

38 kommenttia:

 1. Blogini on rento sekoitus mm. muotia, omaa tyyliäni sekä lifestyleä. Tervetuloa! :)

  http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Blogissani kirjoitan pääosin kosmetiikasta sekä aasialaisesta musiikista. Kosmetiikan puolelta löytyy muun muassa tuotearvosteluja, haul-postauksia sekä unboxingeja. Blogini on englanniksi kirjoitettu.

  click

  VastaaPoista
 3. kirjoitan reissu-aiheista blogia rennolla otteella :)
  http://loosefitlife.pallontallaajat.net/

  VastaaPoista
 4. Blogini on sekoitus lifestylea ja muotia. Kirjoittelen myös matkustamisesta, treenaamisesta ja kaikesta mitä mun elämään kuuluu :)

  Http://beatasandell.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Hei! Kirjoitan sisustuspainotteista lifestyleblogia nimeltään Home Sweet Home osoitteessa http://kodinhankinnat.blogspot.fi/. Aloitin blogin kirjoittamisen alkuvuodesta 2013 oman asunnon oston myötä, ja sisustusjuttujen lisäksi se on väylä purkaa myös aloittelemaani valokuvausharrastusta. Jos matkakuvat ja -tarinat ovat juttusi, matkablogini löytyy täältä: http://project4ever.blogspot.fi/.

  VastaaPoista
 6. Kirjoitellaan kahden tytön voimin muoti ja lifestyle painotteista blogia! Tällä hetkellä toinen on Amerikassa, joten postauksia näkyy myös sieltä. Matkustus, sekä kauneus ovat myös meidän blogissamme nähtävissä :-)

  http://siiriandsiiri.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. http://omanelamanikuningas.blogspot.com
  18-vuotiaan nuoren miehen valokuvaukseen painottunutta elämää lifestyle blogin muodossa

  VastaaPoista
 8. www.mangosforflamingos.com
  bodypositve bloggaus ja ageing with attitude ajattelu - siinä blogini avainsanat.
  Vaatekaappi minimalismia, P333 ajattelumallilla pukeutumista ja tarinaa vapaana elämisestä.

  VastaaPoista
 9. http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  Iloja, suruja, vaatekriisejä, ajatuksia, mielipiteitä, fiilistelyä, jne. Näistä mun blogini koostuu ja mos´nesta muusta asiasta. Eli 19-vuotiaan hiljattain omilleen muuttaneen opiskelijan elämää.

  VastaaPoista
 10. Moi!
  Kirjoitan vauhdikkaasta ABI elämästäni täällä Helsingissä vaihto-oppilas vuoden jälkeen :)
  Intohimoni ovat musiikki, videot, kauneus, hauskanpito ja matkustelu!

  http://www.lifeascinderella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. http://withallmylove--jenna.blogspot.fi/

  Heips!Äiti tuunaa, sisustaa ja miettii maailman menoa. Käy kylässä.

  VastaaPoista
 12. Blogini oli alun perin lähinnä muoti, sisustus- ja kauneusblogi. Nykyään siellä on paljon postauksia mm. terveydestä, urheilusta, matkailusta ja ruoista. Jaan ruokareseptejä ja esittelen asukuvia sekä joskus myös esim. saamiani lahjoja tai asuntoni sisustusta.

  Blogia kirjoittelee 26 v tyttönen, joka palasin opiskelijaelämään syyskuussa neljän vuoden tauon jälkeen.

  Tervetuloa tutustumaan! :)

  http://erikanelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 13. http://dreamoffi.blogspot.fi/
  Täällä kirjottelee 24 vuotias oululainen nainen!
  Blogi on ns. lifestyle eli toisinsanoen sillisalaattia :D Kaikenlaisia postauksia ostoksista, asuista, ruoanlaitosta, matkustelusta jne...

  VastaaPoista
 14. XHEARTX . HENRIIKKA

  heijastimien tanssi suojatien yllä, harmaat perhoset hiuksissa ja päänsisäiset bileet... nuoren mutsin ihmeellinen elämä. omat jutut ja oma aika tässä ja nyt. menneisyydessä kasvukipuja, outouksia ja ihanuuksia, elämästä humaltumista, kädet maalissa, hiuksetliimassa. kerrotaan asiat, niin hyvät kuin huonotkin mun kasvoilla, mun sanoilla,mun kuvilla, just niinkun ne on, höystettynä toisinaan pienellä sarkasmilla ja pessimismillä.. kasvetaan aikuiseksi hitaasti mutta varmasti... ehkä...

  VastaaPoista
 15. http://www.villafurulund.blogspot.fi

  Villa Furulundissa remontoidaan ja sisustetaan vanhaa puutaloa suurella sydämellä. Ihastellaan merimaisemia ja nautitaan vauva-arjesta. Blogia kirjoittaa parikymppinen avovaimo ja pienen pojan äiti.

  VastaaPoista
 16. goodmomentsonly.blogspot.fi

  Blogissani on kaikkea. Valokuvausta, mielipidekirjoituksia, asuja, ostoksia, kynsitaidetta, tankotanssia, matkailua, ruokaa, sisustusta - joten en kutsuisi sitä pelkästään lifestyle -blogiksi, mutta se se taitaa nyt olla! Kirjoittelen persoonallisesti mutta tiiviisti ja kuvia on paljon :)

  VastaaPoista
 17. http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/

  Oon 18-vuotias tyttö ja kirjoitan lifestyleblogia. Mulla on bloggerin kautta reilut 660 lukijaa ja pyrin postailemaan mahdollisimman usein. Oon kirjotellut blogia jo reilut 4 vuotta. Mun intohimoina on kuntosali, vaatteet ja asusteet sekä kynsitaide :)

  VastaaPoista
 18. http://iikkuuu.blogspot.fi/

  Kirjoitan lifestyleblogia, johon sisältyy niin muotia, asuja kuin perus arkeani. Pyrin kirjoittamaan usein, ja monipuolisesti. Olen 18 vuotias ja asun etelä-pohjanmaalla. (:

  VastaaPoista
 19. http://taniansilmin.blogspot.fi/

  27 vuotias pienen pojan äiti ja valkoisen kisulin omistaja. Vähän semmonen hupsu taitelijasielu. Blogissani tykkään pohdiskella paljon synytjä syviä ja välillä saattaa tulla hyvinkin syvällistä settiä. Sekaan mahtuu myös sitä naisellista hömppää. Intohimona kauneus. Tervetuloa kurkkaan!

  VastaaPoista
 20. http://unohdetaankaikkimuu.blogspot.fi/

  Isot kuvat,vähän tekstiä.

  VastaaPoista
 21. http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  Lifestyleblogia pitää 17-vuotias tyttö, joka viihtyy hyvin kameran molemmilla puolin. Kuulumisten lisäksi postauksissa esiintyy paljon vaatteita, kosmetiikkaa ja mitä milloinkin

  VastaaPoista
 22. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://difl-kaisa.blogspot.it/

   Puoleksi vuodeksi Italian auringon alle lähteneen 19-vuotiaan tytön lifestyle-blogi. Tykkään matkustelusta, viinin juomisesta, valokuvaamisesta, lukemisesta ja liian myöhään valvotuista öistä.

   Poista
 23. http://www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  17-vuotiaan Oulusta Kuusamoon vuodeksi muuttaneen valokuvauksen opiskelijan valokuvaus-blogi. Blogi ei sisällä kovin paljoa tekstiä. Blogi toimii ns. "ikuisena portfoliona" tulevaisuutta varten.

  VastaaPoista
 24. kiialexandra.blogspot.fi

  18-vuotiaan audiovisuaalista opiskelevan nuoren naisen elämää kameran linssin läpi kuvattuna. Paljon valokuvia, reseptejä ja vinkkejä. :-)

  VastaaPoista
 25. Laitetaan nyt minunkin blogi tänne listalle. :) Blogissani pyrin pitämään punaisena lankana sisustuksen, mutta ihan reilusti kirjoitan myös muistakin asioista; terveydestä, kosmetiikasta (en meikeistä), ruoasta, painonhallintajutuista ja milloin mistäkin. Tärkeintä kuitenkin minulle on olla oma itseni, "maksoi mitä maksoi". Eli jos aitoutta kaipaa niin sitä löytää kyllä. ;) Ai niin, kotini on pieni vuokrakaksio Helsingissä ja yritän sisustaa kotiani mahdollisimman avaraksi ja vaaleaksi. Liika roina saa aikaan ahdistusta.

  VastaaPoista
 26. http://justchilling-v.blogspot.fi/
  17-vuotiaan tytön valokuvaus/muotiblogi jonne tulee aina vähän sitä sun tätä(:

  VastaaPoista
 27. www.nenasofias.blogspot.com

  Kynsifriikin päiväkirja blogin muodossa. Mukaan mahtuu niin luonnonkynsiä kuin akryylejäkin, vinkkejä, tuote-esittelyjä, tutoriaaleja, paljon erilaisia koristelutapoja sekä ripaus elämää kynsilakkalaatikon ulkopuolelta! Tervetuloa tutkimaan :)

  VastaaPoista
 28. Tässä blogini http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/ :)

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 29. http://blumenwies.blogspot.fi/

  En tiedä ehdinkö enää mukaan, mutta koitetaan onnea! Olen 17-vuotias lukiolaistyttö joka bloggaa harrastuksenaan, selvittääkseen ajatuksiaan ja jakaakseen treenijuttuja ja muita arjen kuvioita.

  VastaaPoista
 30. Ilmeisesti ensimmäinen kommenttini hävisi kyberavaruuteen :) Mun blogiani Success In High Heels voi käydä lukemassa osoitteessa annaratala.blogspot.com. Asun Singaporessa ja kirjoitan lähes päivittäin ajatuksia urasta ja bisneksestä Aasiassa, menestymisestä ja kaikesta muusta minua inspiroivasta. Mukaan heitän myös juttuja lifestylesta, elämästä Aasiassa, matkustamisesta ja hyvistä ruokailukokemuksista. Mukavaa uutta vuotta kaikille!

  VastaaPoista
 31. http://saijis.blogspot.fi/

  20-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, juoksemista, pitkiä aamiaisia, kesää sekä kauniita laukkuja. Blogi sisältää myös paljon päivän asuja, reseptejä, tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :)

  VastaaPoista
 32. http://www.xn--osanaelm-6zaba.fi/
  24-vuotias nainen, joka kertoo elämästään ja kommelluksistaan. Omakotitalo remontti lähes valmis, kolme kissaa ja avopuolison kanssa tänä vuonna 8 vuotta yhteiseloa. Monta monessa, mutta oma-arki tärkeimpänä. :)

  VastaaPoista
 33. http://sijoitusvinkki.com/ Sijoitusaiheinen blogi aiheina rahan tienaaminen sijoitustoiminnan avulla, artikkelisarja jossa perehdytään syvemmin eri sijoitusmetoideihin

  VastaaPoista
 34. Ensimmäiseksi täytyy kyllä kehua sun tyyliä! Kodista huokuu tosi rauhallinen tunnelma eikä valkoista ole sisustuksessa liikaa :) Mulla oma koti kaipaisi myös jonkinlaista remonttia heti elämäntaparemontin jälkeen. Blogi on vielä ihan alkumetreillä, mutta monta hyvää terveyteen liittyvää aihetta on jo mielessä valmiina! Blogiini pääset tutustumaan osoitteessa; http://www.mimminpaivakirja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 35. http://weareonea.blogspot.fi/

  Moi! Alotettiin muutama päivä sitten kirjottamaan poikaystävän kanssa blogia. Aika alkumetreillä ollaan vielä, mutta jää ihmeessä seuraamaan!

  VastaaPoista
 36. http://weareonea.blogspot.fi/

  Moi! Alotettiin muutama päivä sitten kirjottamaan poikaystävän kanssa blogia. Aika alkumetreillä ollaan vielä, mutta jää ihmeessä seuraamaan!

  VastaaPoista
 37. http://www.lily.fi/blogit/cerveau

  Parikymppinen ikiteini kirjoittelee kahden korkeakoulututkinnon suorittamisesta, jakaa terveellisiä ja edullisia ruokaohjeita ja siinä sivussa puuhaa kaikkea muutakin :) Homma tosin vielä ihan alkutekijöissään Lilyn puolella.

  VastaaPoista