maanantai 22. joulukuuta 2014

Blogiesittelyt

Tuhannet kiitokset kaikille, jotka linkkasivat oman bloginsa. Olen nyt ehtinyt käydä jokaisen blogin läpi ja tässä ovat ensimmäiset viisi törkeän hyvää blogia. Joihinkin blogeihin jäin ihan täysin koukkuun. Minulla ei ollut valinnassa mitään ikä/aihealue/sukupuoli/lukijamäärä kriteeriä. Valitsin blogit sen mukaan, mitkä vaikuttivat mielenkiintoisilta.

Tässä ovat siis ensimmäiset viisi valitsemaani blogia ja bloggaajien itsekirjoittamat esittelyt blogista. Olen lisänyt myös omat kommentit bloggaajien itsekirjoittamien esittelyiden jälkeen. Blogit ovat satunnaisessa järjestyksessä.

Seuraavien viiden blogin esittely tulevat 29.12.20141. http://taniansilmin.blogspot.fi/
27 vuotias pienen pojan äiti ja valkoisen kisulin omistaja. Vähän semmonen hupsu taitelijasielu. Blogissani tykkään pohdiskella paljon synytjä syviä ja välillä saattaa tulla hyvinkin syvällistä settiä. Sekaan mahtuu myös sitä naisellista hömppää. Intohimona kauneus. Tervetuloa kurkkaan!

- Kuvankaunis Bloggari, toistaan upeampia asukokonaisuuksia. Blogin ulkoasu on siisti ja kutsuva. Tämän blogin äärellä vierähti monen monta minuuttia. Miten minulta on jäänyt tämä välistä?Villa Furulundissa remontoidaan ja sisustetaan vanhaa puutaloa suurella sydämellä. Ihastellaan merimaisemia ja nautitaan vauva-arjesta. Blogia kirjoittaa parikymppinen avovaimo ja pienen pojan äiti.

- Romanttinen ja ihastuttava koti täynnä ihania sisustusratkaisuja. Jään ehdottomasti seuraamaan.
Blogini on sekoitus lifestylea ja muotia. Kirjoittelen myös matkustamisesta, treenaamisesta ja kaikesta mitä mun elämään kuuluu :) 

- Blogi oli ihastuttava ja tykkäsin kovasti bloggaajan klassisesta ja ajattomasta tyylistä. Bloggaajan pukema valkoinen Zaran takki jäi pahasti kummittelemaan. Pitää etsiä käsiini se takki.Blogissani pyrin pitämään punaisena lankana sisustuksen, mutta ihan reilusti kirjoitan myös muistakin asioista; terveydestä, kosmetiikasta (en meikeistä), ruoasta, painonhallintajutuista ja milloin mistäkin. Tärkeintä kuitenkin minulle on olla oma itseni, "maksoi mitä maksoi". Eli jos aitoutta kaipaa niin sitä löytää kyllä. ;) Ai niin, kotini on pieni vuokrakaksio Helsingissä ja yritän sisustaa kotiani mahdollisimman avaraksi ja vaaleaksi. Liika roina saa aikaan ahdistusta.

- Tätä blogia olen seurannut alkuajoista lähtien. Ihastuttava ja aito ihminen, jolla oli ihanan tyylikäs koti. Tämä taitaa olla ensimmäisiä sisustusblogeja joita aloin seuraamaan ja joka inspiroi aloittamaan omani.  


Kynsifriikin päiväkirja blogin muodossa. Mukaan mahtuu niin luonnonkynsiä kuin akryylejäkin, vinkkejä, tuote-esittelyjä, tutoriaaleja, paljon erilaisia koristelutapoja sekä ripaus elämää kynsilakkalaatikon ulkopuolelta! Tervetuloa tutkimaan :)

- Pidän rakennekynsistä todella paljon. Olen jo pitkään harkinnut, jos alkaisin itse tekemään itselleni. Tämän blogin myötä ehkä uskallankin. Kiitos Nena ihanasta blogista. 

10 kommenttia:

  1. Oiii kiitos tuhannesti tästä!! Vauuutsii tämä kyllä antaa joulumieltä kerrakseen!! <3 <3 Oon itekki ihastunut sinun blogiin! Kaunista joulun aikaa sinne! <3 <3 :`) Kurkkaampas myös nuo muut läpi...

    VastaaPoista
  2. Oii kiitos mielettömästi! <3 Ihanaa joulua sulle! Tulin niin hyvälle mielelle kun näin tämän :)

    VastaaPoista
  3. Oi että, kiitos paljon! :) suosittelen kyllä rakennekynsitarpeiden tilaamista, niiden väkääminen on kauhean koukuttavaa puuhaa! :) Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta sinne! :)

    VastaaPoista