torstai 18. joulukuuta 2014

Vanhat sisustuslehdet avuksi

Nyt on kierrelty sisustuskaupoissa, ideoitu ja mietitty. Nyt on aika ottaa kovat aseet käyttöön, eli kaivaa kaapista vanhat sisustuslehdet. 

Puhun siis uuden asunnon sisustuksesta. Otimme alkuviikosta aikalisää sisustuksen suhteen ja päätimme vai kuunnella vaistojamme.  Jostain syystä olen miettinyt liikaa sisustusta. Lähinnä siksi, että toivon kovasti, että kaikki asunnossa asuvat viihtyvät ja tuntevat olonsa kotoisaksi. Olen miettinyt asiaa niin paljon, että näen unia verhoista ja yöpöydistä. Onneksi komeampi puolisko on yhtä innostunut sisustuksesta. Ei tarvitse yksin suunnitella.

Vanhoista lehdistä löytyy yleensä parhaiten ideoita. Netin selaaminen alkaa jossain vaiheessa ottaa silmille. Yhteisen elon kunniaksi päätimme siis avata yksi pullo kuplivaa ja rentoutua sisustuslehtien pariin. Hitaasti hyvää tulee.

Kiitos muuten kaikille jotka ovat edelliseen postaukseen lisänneet linkkejä. Vielä on aikaa osallistua. Maanantaina esittelen jo ensimmäiset blogit. Nyt taidan suunnata kaupungille lahjojen ostoon. Whooh, se vasta rankkaa onki. 

Joko teillä on lahjat ostettu?2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Vanhat tavarat ja ideat ovatkin hyviä vaikka pienellä tuunauksella!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos roskah, vanhoista lehdistä löytyy kivoja ideoita. :)

      Poista