tiistai 22. huhtikuuta 2014

Terveisiä TallinnastaHuomenta ihanat. 

Olen ollut koko pääsiäisen matkoilla ja palasin vasta eilen kotia. Teki hyvää ottaa pieni irtiotto arjesta ja lähteä pienelle reissulle. Tämä kuukausi on ollut todella stressaava ja huomasin tarvitsevani pientä aikalisää normaalista arjesta. 

Pakkasimme siis kamppeet ja lähdimme muutaman päivän reissulle Tallinaan. Ette usko, mutta tämä oli ensimmäinen kertani Tallinnassa ja ihastuin kaupunkiin. Paikallisen opastamana pääsimme ruokailemaan paikoissa, jotka olisivat turisteilta jääneet käymättä. Kävin myös (tietenkin) muutamassa sisustuskaupassa ja mikään ei ihastuttanut minua niin paljon kun kuvissa näkyvä kauppa (Homeart). 

Vain kävelymatkan päässä keskustassa sijaitsi tämä ihastuttava sisustuskauppa täynnä toistaan ihanampia juttuja. Kiertelyn jälkeen sai vielä siemailla kupillisen teetä ja  lukea sisustuslehtijä kaupan omassa kahvilassa. Miten omaperäistä! 

Käykää kurkistaa kaupan nettisivuille.


2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi PinkBubblen kautta ja ihastuin heti. Päivän aikana olen saanut koko blogin luettua läpi ja jään ehdottomasti seuraamaan ja odottelemaan uusia juttuja:) Haaveilen myös oman asunnon ostamisesta Helsingissä parin vuoden sisällä ja syksyllä muutan kotikotoa vuokra-asuntoon, joten säästämisvinkit ja vuokrakämpän sisustuvinkit olivat todella kivoja. Kiitos mukavasta blogista, tykkäsin paljon ottamistasi kuvista, oppisipa sitä itsekin kuvaamaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa kasvavaan joukkoomme. :) Ihana saada uusia lukijoita mukaan. :) Kuvaamisen oppii parhaiten ottamalla mahdollisimman paljon kuvia. :)

      Poista