maanantai 7. huhtikuuta 2014

Harmoonisen harmaa sisustus


Huomenta ja päivää niille, jotka lukevat tämän postauksen myöhemmin. Olen löytänyt netin syövereistä aivan upean yksiön tämän viikon inspiraatiokodiksi. Valitettavasti en tiedä kodin omistajaa tai asukasta, mutta laitan kuvat tänne omaan blogiini teidänkin ihasteltavaksi.

Juuri tuollaista pohjaratkaisua olen tulevaan omaan asuntoon suunnitellut. Vaikka asunnon ostaminen ei ole vielä ajankohtainen, minusta on mukava katsella ja fiilistellä vähän mahdollisia remonttivaihtoehtoja. Sänkynurkkauksen lasi on ehkä hieman liian "avoin" makuuni, mutta ideana hyvinkin toimiva. Asunnon selkeys ja jonkillainen minimalismi kiehtoo minua kovasti. Jokainen tavara on selkeästi mietitty. Asunnon pääväreinä toimivat valkoinen, harmaa ja ruskea.

Mitä mieltä te olette tästä kodista?

4 kommenttia:

 1. On kyllä tosi kivannäköinen! "Makkarin" lasiseinää itsekin vierastin hieman, turhan läpinäkyvää ;) Lisäksi perinteiset sivuverhot puuttuvat (on ilmeisesti rullaverhot kuitenkin?), mutta oikeastaan toimii ilmankin. Lautalattia on aina se minkä huomaan ensimmäisenä ja rakastun siihen vaikka muu menisikin ihan metsään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tiina, lattiaan minäkin kiinnitin ihan ensi huomioni. Lattia näyttää todella eläväiseltä. :) Kiva kun kävit kommentoimassa. :)

   Poista
 2. Ihana! :) Lasiseinä ehkä mullekin turhan avoin, mutta muuten tykkään tosi paljon. Mä en yleensä tykkää kovin paljon tuollaisista rouheista puukalusteista, mutta tuohon asuntoon ne sopivat ja tuovat sisustukseen syvyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puulattiaa lukuun ottamatta, en ole itsekkään puisten huonekalujen suuri fani. Tähän asuntoon sopivat kuitenkin todella hyvin. :)

   Poista