perjantai 28. maaliskuuta 2014

Hyvältä tuoksuvat hiukset
Kotona ei tällä hetkellä ole mitään kuvattavaa. Asunto on täynnä muuttolaatikoita ja pientä sälää. Tästä huolimatta olo on mitä pirtein. Tilasin viikko sitten hiustenhoitotuotteita ja paketti saapui vihdoin kotiin. Olen päättänyt omistaa viimeisen päivän kaupunkiyksiössäni hiustenhoitoon. Huomenna huonekalut vaihtavat asuntoa. Kävin jo uudessa asunnossa tasoittamassa hieman seiniä. Huomenna laitan tänne kuvamateriaalia asunnosta. 

Tigin tuotteita olen käyttänyt niin kauan kuin muistan. Lopputuloksena on aina pehmeät ja hyvinvoivat hiukset. Ominaista Tigin tuotteille on niiden upea tuoksu, ehkä juuri siksi olen jäänyt tuotteisiin niin pahasti koukkuun. Minun on pakko myöntää, että valitsen suuriosa kauneudenhoitotuotteistani tuoksun perusteella. Ihanalta tuoksuvat hiukset ovat vain jotain niin ihanaa.

Tilasin kolme tuotetta, kosteuttavan shampoon, kosteuttavan hoitoaineen ja silottavan seerumi. Pesun jälkeen laitan pienen määrän seerumia pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaan hiukset sileiksi. Yksinkertaista ja helppoa.

Mitä ovat sinun luottotuotteesi?

1 kommentti:

  1. Tykkään myös tästä, mutta olen hieman kyllästynyt jo tuoksuun. Tiedätkö muita tämän tyylisiä, joista jää tuoksu pitkäksi aikaa hiuksiin? :)

    VastaaPoista