sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Uudet jälkiruokalautaset

Keittiön sisustus on vielä pahasti vaiheessa. Tämän takia keittiöstä ei ole vielä kuvia blogissani. Aloitan keittiön sisustamisen  keräämällä ensin sopivan astiaston. Tällä hetkellä astiastoni koostuu  kavereilta ja äidiltä saaduista tavaroista. Myin kaiken pois muutama vuosi sitten muuttaessani lyhyeksi ajaksi ulkomaille.

Minulla on selkeä viso, siitä minkälaisen astiaston haluan. Tyylilleni uskollisena, myös astiasto tulee koostumaan hopeasta, valkoisesta ja kirkkaista tavaroista.

Aloitin keräämisen ostamalla itselleni uudet jälkiruokalautaset. Halusin alunperin pyöreät ja kirkkaat jälkiruokalautase, mutta en löytänyt silmiäni miellyttävää kokoelmaa. Näiden kulmikkaiden tullessaan vastaan, päätin olla rohkea ja kokeilla jotain normaalia poikkeavaa. Nyt olenkin jo rakastunut kuppeihin ja suunnitelmissa on ostaa samaan sarjaan kuuluvat tarjoilukipot.

Nämä astiat löytyivät Stockmannilta
1 kommentti:

  1. Kysyinkin tuossa aiemmassa postauksessa, että mistä olet nämä löytänyt, itse haluaisin ehdottomasti tällaiset, onkohan näitä vielä Helsingin myymälässä, nettikaupassa kun ei ole?

    VastaaPoista