maanantai 3. helmikuuta 2014

Sisustustyylin löytäminen

Ihan ensin haluan kiittää kaikkia jotka kommentoivat postaukseen "Mihin sinä panostat".
Oli hienoa päästä lukemaan teidän pohdintoja kuluttamisesta ja säästämisestä. Tänään pohditaan hieman eri asioita.

Avasin postauksessa ”Minun sisustustyylini” hieman oman tyylini saloja. Kaikille oman tyylin löytäminen ei kuitenkaan ole helppoa. Siitä lähtikin idea tämän postauksen tekoon. Miten löydät (sisustus)tyylisi?
Minulle oman tyylin löytäminen on lähtenyt minun omista kiinnostuksen kohteista ja omasta pukeutumistyylistäni. Pukeutumistyylini muistuttaa kovasti sisustustyyliäni. Paljon hopeaa, mustaa, valkoista ja harmaata. Pidän ylellisen tuntuisista kankaista, silkistä, satiinista, (teko) turkista ja nahasta. Tyyliäni voisi luokitella naisellisen Klassiseksi.

Jokaiselle omaa sisustustyyliä etsiville suosittelisin vilkaisemaan omaa vaatekaapin sisältöä tai omia kiinnostuksen kohteita. Kannattaa kiinnittä huomiota siihen,  minkälaisia kankaita käyttää, mitkä värit tai kuosit toistuvat vaatekaapissasi. Mitä elokuvia katsot, mitä kirjoja luet tai keitä ihailet. Pyri löytämään näistä kaikista se punainen lanka. 

Parhaiten oman tyylin löytää kun rohkeasti uskaltaa kokeilla erilaisia ratkaisuja. Kannattaa myös pitää silmiä auki ja katsella esimerkiksi kahviloiden, julkisten tilojen sisustuksia. Lempi kahvilastasi saattaa löytyä juuri se ihailemasi tapettiratkaisu. Ole myös avoin erilaisille sisustustyylille. Inspiraatiota voi saada hyvin monesta paikasta.

 Näitä ohjeita seuraamalla, uskon, että löydät oman tyylisi varmasti.

t: Lilja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti