maanantai 27. tammikuuta 2014

Tapetti vuokra -asuntoon?


Haluaisin niin kovasti tapetin vuokra -asuntooni. Vuokranantajani antaisi varmasti luvan yhden seinän tapetoitiin, mutta en raaskisi laittaa hirveästi rahaa kalliiseen tapettiin jos päätänkin muuttaa pois. 

Olenkin miettinyt jotain toisenlaista ratkaisua tapetoinnin kiinnittämiseen. Löysin netistä ohjeet tapetin teippaamiseen, mutta en ole varma miltä se tulisi näyttämään. Videossa lopputulos ei mielyttänyt niin paljon. Vuokrassa asumisen huonoimpia puolia on juuri se, että asuntoa ei voi kovin vapaasti muunnella. 

Tästä ikävästä tosiasiasta huolimatta haluan hieman haaveilla mahdollisuuksista. Minkä tapetin laittaisin jos voisin ja minne?

Halauisin tapetin alkoven päätyyn. Haaveina olisi sellainen hopeahohtoinen tapetti. Keräsin pinterest -kansiostani hieman inspiraatiota.

Miltä näyttää?

5 kommenttia:

 1. Olen vasta löytänyt blogien maailman ja tämä on ensimmäinen blogi, johon voin sanoa jääneeni koukkuun! Aivan ihana! Ja erityiskiitokset ihanista sisustusideoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ninnu, aiva ihana kuulla. Piristit kommentilla päiväni. :) Tervetuloa blogiini.

   Poista
 2. Lempparisi, on myös minusta kivoin tapetti. Itsekkin olen vuokra-asuntoja remppaillut. Yleensähän se menee nimenomaan niin, että kun vuokranantajan kanssa asiasta sopii, voit toimittaa kuitit vuokranantajalle ja summa vähennetään vuokrasta. Vuokranantajahan saa tapetin kotitalouvähennyksiin. Eli ei muuta kun ehdottamaan!! Yleisesti vuokranantaja suostuu mikäli se kohottaa asunnon yleisilmettä ja luultavasti kelpaa myös seuraavalle. Tuon tapetin kohdalla uskon asian olevan juuri niin. Jos kyseessä olisi vaikkapa tummansininen/punainen "kiurujen yö" tapetti, voisi tilanne olla toinen (vaikka tyylikäs tapetti se sekin on!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa, vuokranantajanikin sanoi jo asuntoa vuokraessa, että muutoksia saan tehdä ja kulut voidaan vähentää vaikka vuokranmaksusta. Jostain syystä en kuitenkaan raaski laittaa vuokra -asuntoon hirveästi rahaa kun joudun sieltä kuitenkin joskus muuttamaan pois. Omaan asuntoon voin sitten panostaa vähän enemmän. :)

   Poista
 3. Tosi ihania tapetteja kaikki, oma lempparini on tuo toisena oleva puoli-kiilto tapetti! :) Makeita toki kaikki <3

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista