tiistai 31. joulukuuta 2013

Uudenvuodenlupaus
Valmistautuessani illan juhliin en voi olla miettimättä mennyttä vuotta ja tulevia seikkailuja. Olen todella huono pitämään mitään uudenvuoden lupauksia, mutta voisin nyt tehdä poikkeuksen ja yrittää ihan aikuisten oikeasti pitää lupauksistani kiinni. En halua kuitenkaan kuormittaa itseäni suurilla lupauksilla, sen sijaan teen pieniä lupauksia joiden tarkoituksena saada minut lähemmäksi unelmiani.

Ensimmäinen ja suurin lupaukseni on säästäminen. Olen siinä iässä, että minun on otettava vastuu kuluttamisestani. Korotan säästösummaa tammikuusta lähtien reilusti.

Toinen lupaus on käyttää enemmän käteistä. Olen kuullut, että käteisen käyttö madaltaa tuhlaamista, joten sitä olen kokeillut ja olen huomannut eron. Ihan oikeasti ihmiset, kokeilkaa! Voi sitä sydämmentykytys kun huomaat suuren summan siirtyvän omista käsistä toisen ihmisen käsiin. Jatkan tätä vielä ensi vuonna.

Kolmas lupaus on elää omien ehtojen mukaan ja uskoa omiin unelmiin. Olen liian usein jättänyt asioita kesken, koska joku on sanonut, etten pystyisi siihen. Olen kasvanut ihmisenä paljon ja toivon, että vuonna 2014 pystyn pitämään itsevarman ja iloisen elämänasenteeni.

Näillä lupauksilla aloitan uudenvuoden. Vielä hipaus huulipunaa, kengät jalkaan ja juhlimaan.

Mukavaa uuttavuotta kaikille.

t: Lilja


4 kommenttia:

 1. Hyviä juttuja, eritoten tuo vastuun ottaminen omasta kuluttamisesta ja rahankäytöstä. Hyvä juttu myös käteisen suosiminen korttien sijaan.

  Oikein hyvää vuotta 2014 sulle ja paljon onnistumisen hetkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, käteisen käyttö on todellakin vähentänyt tuhlailua. :)

   Poista
 2. Hienoja lupauksia.

  Onnea uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku, mukavaa alkanutta vuottta sinne myös. :)

   Poista