torstai 2. tammikuuta 2014

vuoden 2013 säästöt
Olen miettinyt pajon, miten toteutan tämän postauksen. Turvallisuussyistä en pysty paljastamaan kaikkea, mutta haluan kuitenkin antaa lukijoille mahdollisimman tarkan ja kaunistelemattoman kuvan säästöistäni. Tästä syystä en paljasta työpaikkaani tai tulojani.  Käsittelen blogissani vain ainoastaan säästöjäni ja höppä juttuja.

Säästämisen aloitin vuosi sitten opintojen päättyessä ja aloitetuani työt. Olen vuoden aikana säästänyt noin 20% asunnon käsirahasta Säästäminen on jaoteltu kahteen osaan. Säästöistäni  yksi osa menee suoraan säästötililleni ja toinen osa menee rahastoihin.

Mielestäni säästämäni summa on pieni palkkaani katsoen. Toivonkin, että ensi vuoden aikana pystyn hieman kiristämään tahtia ja karsimaan turhia kuluja.

En kiinittänyt hirvesäti huomiota kulutukseeni vuonna 2013. Annoin itselleni lupa nauttia opintojen päättymisestä ja uudesta työstä. Haluan antaa itselleni mahdollisuus nauttia elämästä ensi vuonnakin. Minun on löydettävä vain tasapaino.

Vuoden 2013 aika tulonlähteitä oli vain yksi. Vuoden lopulla sain toisen tulonlähteen, joka on hieman epäsäännöllinen, mutta tuottaa edes jotain. Tarkoitus on lisätä vielä yksi tulonlähde.


Aah, Helsinki on niin kaunis kesäisin. Rakastan.

t:Lilja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti