perjantai 12. joulukuuta 2014

Sisustusideoita uuteen kotiin

Uuden asunnon sisustus alkaa hieman hahmottua. Joitakin omia huonekaluja tulen säilyttämään ja komeampi puolisko myös. Onneksi makumme on yleisesti melko samanlainen. Mieheltä tuli muutama pyyntö. Ei valkoista sisustusta ja sisustukseen sekoitetaan myös hieman antiikkia. Nämä ehdot sopivat minulle oikein hyvin. Asunnosta on tulta myös kissaystävällinen. Kissalle on löydettävä oma pieni nurkkaus jossa hän viihtyy. 

Olohuoneeseen voisi tulla kaksi pientä 3. Hay- tarjotinpöytä ja ikkunalaudalle kivannäköinen 1. The Ring kuparinen kynttilänjalka. Kuparia jatketaan keittiönpuolella kuparisella 4. Design House Stockholmin valaisimella.  Kuparin sopii yhteen 6. Eames DSF tuolien kanssa, joissa on kivannäköiset jalat. Nämä tuolit korvaisivat nykyiset keittiön tuolit. Koska keittiössä ei tällä hetkellä ole mausteille paikkaa, 2. Stringin hyllykkö voisi toimia maustehyllynä.

Makuhuoneen puolelle haluan yöpöytiin näyttävät 5.Kartellin Bourgie valaisimet ja 8. Iittalan vaasi, jonne voi kiireessä heittää vaikka avaimet tai korut. Siisteyttä saadaan pidettyä myös lisäämällä pieniä koreja sinne tänne. Esimerkiksi 9. Restoren säilytyskori ja 7. Woodnotesin lehtiteline pitävät paperit varmasti kasassa.
Onneksi tässä on vielä muutamia viikkoja aikaa miettiä muuttoa. Vielä kerkiä selailla sisustuslehtiä ja ideoida. Ensi viikolla laitan teille näytille asunnon pohjapiirustuksen. Ehkä voimme ideoida yhdessä sopivia huonekaluja. Nyt lähden kuitenkin valmistelemaan itseäni viikonlopunviettoon.

Mukavaa viikonloppua kaikille.

Sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti