lauantai 8. marraskuuta 2014

Karvainen kämppis


Hei ihanaiset,

Muistatteko tässä postauksessa kerroin teille koira ja kissahaaveistani. Päätin vihdoin tehdä asialle jotain. Kaksi kuukautta sitten asuntooni muutti pieni ja suloinen tyttökissa, joka sai nimekseen Ivy. Turhaan pelkäsin, ettei minulla olisi aikaa huolehtia lemmikistä. Hyvin sitä aikaa löytyy kun vaan laittaa asiat hieman järjestykseen.

Ivy on maailman suloisin ja fiksuin kissa ikinä. Se tulee ovelle vastaan ja viihtyy parhaiten sylissä. Sosiaalisesta sylikissasta on tullut minun paras kaveri. Sohvankulmat hieman kärsivät ja kukat tuhotaan jo samana päivänä, mutta ei tuollaiselle suloisuudelle voi olla kauan vihainen.

10 kommenttia:

 1. Voi kun on suloinen pentu! :) Saako udella että mitä rotua hän mahdollisesti on? Kissat tuo paljon eloa mukanaan! :D Meille on muuttanut 6 kk aikana kaksi pentua, ja vaikka ne on maailman ihanimmat, niin hieman häiritsee että viherkasveista jouduin luopumaan. :D Vaikka huonevehkani voikin hoidossa paremmin kun omassa hoivassani ikinä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jenni, kyseessä on ihan maatiaiskissa, vaikka rotukissalta näyttääkin. Laitoin ilmoituksen nettiin, että etsitään täysin harmaata kissanpentua kotiin ja onnekseni ilmoitukseeni vastattiin. Ivy on kotutunut hyvin ja on kovin villi tapaus. Viherkasveista olen itsekkin joutunut luopumaan, mutta ehkä kun kaveri vähän kasvaa niin voin palata takaisin kukkien osteluun. :)

   Poista
  2. Meillä on itsellä kaksi maatiaista, joista nuorempi on myös täysin harmaa ja muistuttaa sinun Ivy-kissaa. :) Ajattelin vain jos olisi ollut rotukissa, niin olisin ehkä saanut vinkkejä mitä rotua meidän kissassa mahtaa olla. :) Samoin kuin sinun kissallasi, piirteet eivät ole ihan täysin perusmaatiaisen, vaan muistuttaa enemmän rotukissaa. :)

   Ivy on hyvin kaunis tyttö! :)

   Poista
 2. Onnittelut toteutetusta haaveesta! Kaunis kissa! :)

  VastaaPoista