Kerroin teille alkuvuodesta, että yritän säästää rahaa korvaamalla ravintolaruoka itse tekemillä sapuskoilla. Tänään päätin olla ahkera ja ottaa muutama kuva kokkailustani. Tein itselleni nopean broileripadan.
Tämän tekemiseen minulla meni noin 30 minuuttia ja lopputuloksena oli erittäin maukas ja riittoisa broileripata.
Broileripata sisältää
Hunajamarinoitua broilerisuikaleita 400 g
Wokkivihanneksia 1 pussi
Sipulia 1. sipuli
Paprikaa 1. paprika
Mausta
Mustapippuria
Cayennepippuria
Valkosipulijauhetta
Hunajaa
Paistoin broilerit kypsiksi, lisäsin joukkoon jäiset wokkivihannekset, silputtu sipuli ja paprika. Maustoin ruuan ripauksella Cayennepippuria, valkosipulijauhetta ja ¼ teelusikallisella hunajaa. Annoin ruuan hautua rauhassa miedossa lämmössä välillä hitaasti sekoittaen noin 10 minuuttia.
Mustapippuria
Cayennepippuria
Valkosipulijauhetta
Hunajaa
Paistoin broilerit kypsiksi, lisäsin joukkoon jäiset wokkivihannekset, silputtu sipuli ja paprika. Maustoin ruuan ripauksella Cayennepippuria, valkosipulijauhetta ja ¼ teelusikallisella hunajaa. Annoin ruuan hautua rauhassa miedossa lämmössä välillä hitaasti sekoittaen noin 10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti