torstai 4. joulukuuta 2014

Talviset saappaat

Uskolliset ja kauan palvelleet saappaani menivät rikki. Etsinnässä siis uudet saappaat, jotka ovat sekä lämpimät, että kestävät. Olen jo pidemmän aikaa haaveillut Laurenin saappaista ja pari kertaa käynyt jopa saappaita kokeilemassa. Ongelmana ovat nuo leveät varret. Omat kanankoivet hukkuvat saappaiden sisään. Valitettavasti sama ongelma esintyy myös muiden saappaiden kohdalla.  Toisaltaan Vakabondin saappaat näyttävät melko kapeilta, ehkä ne istuisivat hyvin tai ehkä Anna Fieldin. Uh, en osaa päättää.
1.Lauren Ralph Lauren, 2. New Look, Betty saappaat, 3. Vakabond, 4. Anna Field,

Sisältää mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Mä olen myös eilisen selaillut kauppojen saapasvalikoimia, kun pitää löytää siistit mustat saappaat jotka käy arjessa ja sopivat myös siistimpäänkin hetkeen. Vaikea valita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valinnanavaraa on niin paljon, että päättäminen on todella vaikeeta. Kävin itse myös eilen hieman katselemassa ja tyhjin käsin tulin kotiin.

   Poista
 2. Ulkonäöllisesti näiden kuvien perusteella eniten miellyttää nro 3. Eräällä ystävälläni on sama ongelma kapeiden pohkeidensa kanssa ja sopivien saappaiden löytyminen on vaikeaa. Onnea etsintään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninnu. Myyjä osasi eilen vihjaista, että vartta voi kuulemma suutarilla käydä kaventamassa. Täytyy käydä tiedustelemassa asiaa. ;)

   Poista