keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Vaatimaton lahjalista

Hei ihanat,

Mitä ostaa lahjaksi henkilölle, joka ei toivo mitään? Aiheutan sukulaisilleni vuosittain päänsärkyä joululahjoista. En koskaan keksi mitään haluttavaa. Oikeastaan keksin paljonkin haluttavaa, mutta en halua ihmisten ostelevan minulle kalliita lahjoja. Viime vuonna jaoin blogissani muutamia vinkkejä säästeliääseen jouluun. Tänään jouluna meinasin seurata omia neuvojani.

Mielestäni ajatus on lahjassa tärkeintä. Rakkaudella annettu euron koru on miljoona kertaa arvokkaampi kun kallis lahja ilman tunteita. Itselleni ostelen sitten kaikenlaista enemmän tai vähemmän tarpeellista. ;)

Olen myös vuosittain ostanut itselleni joululahjan. Viime vuonna ostin ihanan korun itselleni. Tänään vuonna haluan ostaa itselleni kolme asiaa, tehokosteuttajan, ihanan tuoksuisen hajuveden ja kellon. 

Mitä sinä haluat joululahjaksi?


3 kommenttia:

 1. Minä oon ostanu itelleni tänä vuonna joululahjaksi ghd suoristusraudan :D Mulla on vähän sama ongelma: en meinaa keksiä mitään kohtuuhintaista toivottavaa. Toiveissa olisi Versace hajuvesi, lahjakortteja kosmetiikkaliikkeisiin tai vaateliikkeisiin ja uusi puhelin ja minijärjestelmäkamera. Ilahdun kyllä kaikesta sisustustavarasta ja uusista pussilakanoista, pyyhkeistä ja vaikka vain suklaasta, mutta niitä on turha toivoa kun en niitä oikeasti toivo enkä tarvitse :D Aina yhtä vaikeaa!

  VastaaPoista
 2. Ihana tietää etten ole ainoa. :D GHD on muuten täydellinen suoristusrauta. Kahden vuoden jälkeenkin suoristusrauta toimii moitteettomasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Olen kauneusalalla yrittäjänä ja moni kampaajatuttu sanoi, että ghd on maailman paras ja osan mielestä taas paljon edullisemmin voi saada aivan yhtä hyviä rautoja. Tähän asti olen tykänny kyllä tosi paljon ja onhan tuo rose gold värinäki aika ihana ;)

   Poista