maanantai 28. huhtikuuta 2014

Mitä parvekkeelle kuuluu?
Huomenta rakkaat,

Parveke on tällä hetkellä hyvin keskeneräinen. Sain pöydän ja tuolit raahattua ikeasta kotiin ja vanhat Lack pöydät siirtyivät nyt parvekkeelle. Niistä on tarkoitus tehdä pieni "sohvanurkkaus". Parvekkeen somistaminen on osoittautunut hyvinkin haastavaksi. 

Huomasin ostelevani tavaraa ilman mitään suunnitelmaa. Lopputuloksena on sekasortoinen ja ei kovin esteettinen. Otan siis pientä aikalisää ja teen pienen suunnitelman ennen kun jatkan parvekkeen somistusta. Lopullista kuvaa saatte odottaa vielä tovin. 

3 kommenttia:

 1. Mä asuin nykyisessä asunnossani muistaakseni neljä vuotta ennen kuin sain parvekkeen laitettua... Jotenkin aina vaan se jäi ja muuttui vähän sellaiseksi varastoksi. Huomasin myös ostelevani kaikkea sekalaista mitä olisin halunnut sinne sitten ahtaa, mutta lopulta kuitenkin sain lopputuloksesta kivan ja viihtyisän. :) Maltilla hyvä tulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkäänpä kovasti, että omasta parvekkeesta on tulossa myös varasto. Yritän nyt ottaa hieman aikalisää ja katsella vaikka toukokuussa uudestaan. Kiva tietää, etten ole ainoa jolla on ongelmia parvekkeen sisustamisen kanssa. :)

   Poista
 2. mulla ois tarkka visio siitä miltä haluan parvekkeeni näyttävän - rahan uupuminen vaan jarruttelee sitä. tällä hetkellä tuolien virkaa ylläpitää vanha kasaantaitettava retkituoli ja puinen jakkara, pöytänä puolestaan on vanha tv-taso, jolle ei olla keksitty uutta kotia. toivon hartaasti ettei se jää tuon näköiseksti :-D
  http://kuoletvainkerran.blogspot.fi/ :-)

  VastaaPoista