keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Asuntonäyttö nro. 1

Myönnän, että asuntonäytöissä käyminen ei ole kovin fiksua, kun säästäminen on vasta aluillaan, mutta en kyennyt hillitsemään itseäni.

Kävin kurkistamassa myytävää asuntoa, joka sattui olemaan ihan naapurissa. Siinähän kävi sitten niin, että minä rakastuin. Kompakti yksiö piti sisällään mahtavan pohjaratkaisun, jossa alkovi oli helposti muutettavissa "makuhuoneeksi". Asunto oli hieman haaveilemaani asuntoa pienempi, mutta hinta juuri sopiva.

Vuonna 1928 rakennettu asunto piti sisällään leveät ikkunalaudat, korkea katto ja puulattia, eli kaikki mistä olen haaveillut. Näin jo sielun silmin, miten sisustaisin kyseisen asunnon. :D

Tämän asunnon näkeminen lisäsi intoa nopeuttaa hieman säästöurakkaani. Ensi viikolla aloitankin kovemmalla tahdilla säästämiseni. Sivutyöni (valokuvaus) alkaa jo hieman tuottamaan muutamia kymppejä, joten katsotaan mitä tapahtuu.

Tämä oli tällainen välipostaus. Pidän teitä ajantasalla säästöissäni, mutta olen kuitenkin päättänyt, että blogini tulee käsittelemään enimmäkseen sisustusta ja muuta siihen liittyvää. Säästämisestä ja rahasta saatan postata satunnaisesti jotain.

Toivon, että tämä pieni muutos ei haittaa teitä.

Otan mielelläni vastaan blogin parannusehdotuksia ja postausideoita.
Pahoittelen rakeisia kuvia. Kuvat on otettu kännykällä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti