tiistai 14. tammikuuta 2014

Valkoinen työpöytä


Työpöytä oli ensimmäinen huonekalu joka ostin muuttaessani taloon. Teen aika paljon etänä töitä ja ole niitä harvoja ihmisiä, jotka eivät kykene keskittymään työhön sohvalla makaen. Tarvitsen tukevan tuolin, sopivan korkuisen pöydän ja tilaa papereilleni.

Tätä aluetta voisi kutsua monitoimitilaksi. Teen oikeastaan kaikkea tässä, ompelen, meikkaan, askartelen, ja rentoudun. Tämä tila on sohvan jälkeen ehdottomasti käytetyin tila asunnossani.

Verhoilin tuolin uusiksi, mutta harkitsen vieläkin uuden tuolin ostamista. Tuolissa ei ole mitään vikaa, mutta kukkakuvio alkavat hieman jo kyllästyttää. Haaveilen salaa Kartellin Ghost tuolista.

Pöytä on oikeasti Ikean meikkipöytä, tai ainakin sillä nimellä se oli kun ostin sen. Pöytä on aika kapea. Kannettavalle vielä sopiva, mutta kunnolliselle pöytäkoneelle pöytä ei sovellu. Pöydän alla on tilava vetolipas. Kuvan jätin suosiolla pois, koska lipas on tällä hetkellä täynnä turhia papereita.

t: Lilja

2 kommenttia:

 1. Voih tuolisi on ihana! Älä vaan osta vielä uutta, tuolisi kuosi on ehdottomasti kivan keväinen ja toivottavasti jaksat sitä katsella vielä seuraavan kevään ja kesän. Hieno löytö varsinkin kun ilmaiseksi sait :) ps. Oletko netistä selvittänyt onko tuolisi joku perinteinen vanha suunnitteluklassikko?! Kiitos kivasta blogista!
  - Jane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jane, tein pientä googlailua. Tuoli muistuttaa kovasti Martelan Kilta- tuoleja, mutta lähempi tarkastelu paljastaa ettei kyseessä ole sama tuoli. Kyseessä on siis ihan tavallinen tuoli. :) Kukkainen kuosi on muuten ihana, mutta erottuu muusta sisustuksesta häiritsevän paljon. Ehkä pidän sen vielä ainakin kevään ajan. :) Kiitos kommentista. :)

   Poista